Raamkunst

Beste Plantagebewoners en/of kunstenaars,

Net als voorgaande jaren kunnen kunstenaars zich AANMELDEN voor deelname aan 'Raamkunst'. De 'raamapplicatie' staat online en is klaar voor gebruik.

Wij rekenen weer op de medewerking van alle Plantage bewoners tijdens de “Nacht van het Water” op 11 september aanstaande.

Kunstenaars wordt gevraagd een keus te maken uit de beschikbare ramen rondom de Plantage en hun kunst te exposeren tijdens dit festijn.

Uiteraard mag u ook zelf voor de invulling van uw raam zorgen, maar laat dit dan zo spoedig mogelijk aan ons weten. Uw adres wordt dan van de beschikbare lijst voor de kunstenaars gehaald.

Bij het exposeren van de kunst moet ook worden gedacht aan een goede uitlichting van de kunst. De festiviteiten vinden hoofdzakelijk ’s avonds plaats!

Dit jaar wordt de “Raamkunst” gecombineerd met de “Open Ateliers Route” op 11 en 12 september. De kunst wordt dus het hele weekend bewonderd.

U kunt een raam uitzoeken en reserveren via onderstaande link:
AANMELDEN

Meer informatie kunt u vinden op deze website en op de website van Open Ateliers Schiedam.

Is uw raam bezet of wilt u niet meedoen? Laat dit dan weten via een mailtje aan rr [dot] wassenaar [at] planet [dot] nl (Rob Wassenaar).

Rob Wassenaar en Floor van Ochten
Namens de “Stichting van het park”